Radovi na četiri lokacije

imagePutevi Srbije nastavljaju izvodjenje radova na asfaltiranju na nekoliko lokacija u Valjevu. Završeno je i asfaltiranje dela Ulice Majora Ilića.

Posle Beloševca trenutni radovi koje u Valjevu finansiraju Putevi Srbije odvijaju se na nekoliko lokacija. Upravo je završeno asfaltiranje deonice Ulice Majora Ilića na potezu od raskrsnice sa Radničkom ulicom do spajanja sa ranije rekonstruisanim delom iznad parka Pećina.
U toku su radovi u delu Radničke ulice počev od raskrsnice sa Ulicom Majora Ilića do raskrsnice sa Pantićevom i Ulicom Kneza Miloša, a Putevi Srbije najavljuju i skori počeatk radova u Dušanovoj ulici. Radovi sei izvode i U Pantićevoj ulici pored Tehničke škole do Dušanove ulice.
Po svemu sudeći radovi u Dušanovoj odvijaće se u više faza, a prva faza biće skidanje i potom asfaltiranje dela od mosta na Jadru do silosa dok će preostali deo od mosta na Jadru prema Duplim trakama biti uradjen u drugoj fazi. Svi ovi radovi trebalo bi da koštaju oko 120 miliona dinara , a izvodjač je Preduzeće za puteve.

Kako se ranije moglo čuti Putevi Srbije finansiraće i izgradnju puta prema Divčibarama i to i iz pravca Rajkovića i preko Kaone. U dogovoru koji je grad postigao sa ovim javnim preduzećem biće sanirana i tri preostala klizišta nastala u vreme poplave u valjevskom kraju.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.