Odličan festival, sjajni izvođači i fenomenalna publika

imageDrugi po redu Mountain Music Fest koji je održan na ski stazi Crni vrh, u okviru Divčibare Ski Resorta privukao je preko 2000 posetilaca. Muzički program protekao je po planu i programu, a festival se završio u 23 časa, kao što je bilo i planirano.

Najveću pažnju posetilaca privukli su dodatni sadržaji: Zip line, Orijentiring, Divčibare forest, Panoramska vožnja žičarom, Pivo sa naučnikom, Yoga livadica, ali i sadržaji za decu: Moje čedo, Lutkice i slikarska radionica. Uspešno je protekla Color Run trka, a medalju za prvo mesto osvojio je Sava Lugonja.
Festival je posetio veliki broj porodica sa malom decom, trudnica, tinejdžera, mladih, ali i publika u zrelom dobu, što je signal da je organizacija uradila dobar posao. Ovo je bio festival za sve generacije sa dobrom voljom i energijom. Mountain Music Fest 2017. veliku pažnju posvetio je bezbednosti gostiju, organizacija je angažovala veliko obezbeđenje, ali ono 19. avgusta nije imalo velikog posla, pošto nije bilo konfliktnih situacija.
“Festival su posetili i oni koji su bili zadovoljni prošlogodišnjim, oni su dobre utiske preneli na druge, koji su nas ove godine prvi put posetili. Ovakve preporuke su potvrda da čitava organizacija radi posao kako treba”, kaže Andrija Marjanović, organizator Mountain music festivala na Divčibarama.
Na zvaničnoj Facebook stranici Mountain Music Festivala neprestano stižu pohvale posetilaca, najviše ocene, snimci i fotografije, tako da je izvesno da će se ovaj festival održati i naredne godine.
Zahvaljujemo se publici koja je “Začinila dan” na Divčibarama, medijima koji su najavljivali ovogodišnji Mountain Music Fest, predstavnicima medija koji su izveštavali sa festivala i radujemo se budućoj saradnji.
Đurđa Damnjanović
PR festivala

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.