Vrelo do četvrtka

      Нема коментара на Vrelo do četvrtka

imageI početkom ove sedmice zadržaće se veoma toplo vreme sa temperaturama koje će dostići svoj maksimum u ponedeljak i utorak.

U ponedeljak u toku većeg dela dana suvo i vrelo, u košavskom području duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura iznosiće od 35-38°C u severnim, centralnim i jugoistočnim krajevima, dok bi na jugozapadu i istoku bilo nešto svežije sa temperaturama od 31-34°C. U toku kasnog podneva i večeri mogući su lokalni pljuskovi sa grmljavinom u većini mesta, dok bi u Vojvodini postojale šanse i za lokalne vremenske nepogode.

U utorak se zadržava vrlo toplo vreme sa maksimalnim temperaturama sličnim kao u ponedeljak, do 38°C. U toku dana su mogući lokalni grmljavinski razvoji najpre u istočnim i ređe u toku noći u severnim krajevima. U sredu malo niže vrednosti temperature i konačno osveženje koje stiže u sklopu hladnog fronta kasno uveče i ujutru na četvrtak. U četvrtak znatno svežije uz pojačan severozapadni vetar, maksimalna temperatura do 25°C dok bi u petak bilo malo toplije, do 28°C.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.