Pretnje sa broja 0656135551

imageNakon što je izabran Žarko Kovač za člana Veća gradonačelnik Slobodan Gvozdenović pročitao je i pokazao odbornicima preteću poruku koju je dobio. Vamedia je već izveštavala da su slične poruke dobili i odbornici SPS-a.

“ Molim da pogledate poruku koju sam dobio“, rekao je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović i podigao telefon za skupštinskom govornicom.“ Čitam Vam: „Kovač ne sme proći. Visoka cena za tebe. Prijatelj.“, očekujem reakciju nadležnih organa . Niko ne sme da preti i sve to dolazi iz nekih drugih vremena.A ta vremena su odavno iza nas“, rekao je Gvozdenović.
Gradonačelnik je pokazao i broj telefona sa kog je stigla preteća poruka,0656135551 .
Da su i odbornici SPS-a dobijali preteće poruke potvrdio je zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić odajući im priznanje na doslednosti i principijelnom stavu.
Za skupštinskom govornicom potom se našao Mihailo Todorović SPS koji se osvrnuo na hapšenje načelnika Aleksandra Vujić Subotića inače člana SPS-a. „Svako ko zna Acu Vujića zna da on nije zaslužio takvo ponašanje prilikom hapšenja. On nije čovek koga treba da hapse neki specijalci. Ja ne sumnjam u njegovu nevinost i ponosan nsam što sam njegov drug“, rekao je Todorović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.