Kovač izabran

      Нема коментара на Kovač izabran

imageŽarko Kovač izabran je ponovnim glasanjem za člana Gradskog veća na sednici Skupštine grada. Za Kovača je glasalo 38 odbornika od 45 koliko je glasalo.

Gradonačelnik Slobodan Gvozdenović zahvalio se odbornicima na izboru i glasanju. „Kovač i ja smo imali i nesuglasica , ali rad marljivost i znanje moraju da se cene i zato nesuglasice ostaju iza nas. Hvala onima koji su glasali za“, rekao je Gvozdenović.
“ Treba nam znanje i umeće, zamolio bih da se i ubuduće ovako ponašamo i razmišljamo svojom glavom. Hvala odbornicima koji su glasali za“, rekao je i zamenik Jeremić.

Prethodno Demokrate u Skupštini zatražile objašnjenje zašto se ponovo glasa za Žarka KOvača ako već jednom nije izabran.“Da li Kovač praktično ulazi u koaliciju ili se radi o pojedinačnom licu? Da li je političko osnaživanje u pitanju ili je nešto drugo?“, pitao je Duško Rakić DS.
Na ovo pitanje je odgovorio gradonačelnik Slobodan Gvozdenović rekavši da se radi o predlogu koalicionog partenra što znači da nema niakakve novr koalicije. „Kovač ulazi kao čovek koji poseduje znanje i veštine da bi Veće bolje funkcionisalo. Ja ne vidim logiku koja usmerava ka novoj koaliciji kad imamo 44 odbornika od 51. Što bi?“, rekao je Gvozdenović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.