Danas saslušanje

      Нема коментара на Danas saslušanje

imageOsmoro uhapšenih u Valjevu, danas će biti saslušani u tužilaštvu. Na osnovu prikupljenih dokaza i izjava biće doneta i odluka da li će pritvor biti produžen sa 48 sati na trideset dana i da li će biti podignuta optužnica.

 

Pored zaposlenih u Gradskoj upravi A. V.S.i A. Đ. (1983) i T.I. (1989), koji su radili na poslovima vezanim za javne nabavke i tendere, pre skoro 48 sati u zajedničkoj akciji policije i BIE, uhapšeni su i R.Đ. (1974) odgovorno lice SZTR “Fiskal“ Valjevo, B. S. (1979) odgovorno lice radnje za popravku metalnih proizvoda, M.P. (1971) odgovorno lice preduzeća “JAPI COM“ Novi Sad, M. V. (1967) odgovorno lice preduzeća “PSC Vuković“ Šabac i A.P. (1982) odgovorno lice GP „ VA gradnja 2007“ Valjevo.
Kako Vamedia saznaje , osumnjičeni će danas biti saslušani u tužilaštvu gde će biti i odlučeno o podizanju optužnice i eventuelanom daljem produženju pritvora.
Kako je navedeno u toku jučerašnjeg dana u Saopštenju policije, osumnjičeni se terete da su tokom 2017. godine u više navrata u postupku javnih nabavki čiji je naručilac Gradska uprava Valjevo, dogovarali tendere za nabavku vozila, auto sedišta za decu, servisiranje i nabavku fotokopir aparata i štampača, kao i kancelarijskog materijala. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.