Džez fest u potpuno novom ruhu privukao posetioce

imageNikada posećeniji Džez fest u Valjevu. Sjajna plejada džez muzičara tri večeri u Valjevu okupila je ne samo stare posetioce  Džez festivala  već i potpuno novu publiku. Večeras ponovo program na dve lokacije.

U samoj organizaciji ovogodišnjeg Džez festa u Valjevu došlo je do promena u organizacuionom odboru , ali u samoj zamisli i vidjenju kako  Džez fest u Valevu treba da izgleda. Za razliku od prethodnih godina ovogodišnji džez fest odvija se na dve lokacije u Stop shopu i Centru za kulturu.   

image

Večeras je  na programu Del arno bend koji nastupa u Stop shopu od 19 časova, potom od 21h u Centru za kulturu nastup će imati Vlatko Stefanovski trio , a u  holu Centra za kulturu od 23 časa će nastupati Eyot.

Ljubitelji džeza do sada su imali priliku da vide i čuju Irenu Blagojević, Jelenu Kovačević  Anđelku Simić, džez kvarteta Lesandrum, Slobodana Trkulju, Lenu Kovačević, Vasila Hadžimanova.

image

“Želimo da stvorimo neku novu publiku u Valjevu i da za par godina imamo festival koji će se odvijati na nekoliko bina in a različitim lokacijama”, rekao je najavljujući ovogodišnji džez festival novi umetnički direktor Milan Djurdjević.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.