Apel za parkiranje

      Нема коментара на Apel za parkiranje

imageOd 25. aprila komunalna policija grada Valjeva sprovodi pojačanu kontrolu parkiranja u Tešnjaru. Za proteklih 20 dana komunalni policajci ostavljali su obaveštenja vozačima u ”staroj čaršiji” o povredi propisanog reda, pravnoj kvalifikaciji i zakonskim posledicama. Dakle, kontrola za sada ima preventivni karakter.

Veliki broj opomena izrečen je stanarima Tešnjara zbog neisticanja nalepnice na vozilu. Podsećamo, stanari Tešnjara mogu koristiti parkirališta u okviru ove prostorne celine samo sa posebnim nalepnicama za obeležavanje vozila koje izdaje JКP ”Vidrak”.
Apelujemo na sugrađane iz Tešnjara da nalepnice obavezno istaknu u svojim vozilima u skladu sa odredbama Odluke o javnim parkiralištima grada Valjeva.
Parkiranje u Tešnjaru obuhvata ulice: Grbovićevu, Кneza Jovice, Bobovčevu, Кej Prvog ustanka, Milovana Glišića i Hadži Ruvimovu. Кontrolu parkiranja u navedenim ulicama vrše komunalna inspekcija i komunalna policija. U Birčaninovoj ulici parkiranje je zabranjeno i kontrola je u nadležnosti saobraćajne policije.

Grad Valjevo
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.