Valjevci superiorni na turniru u Obrenovcu

imageU okviru Pionirskog turnira u Obrenovcu OKVA014 zablistao je u finalu. U odlučujućem susretu mladi Valjevci savladali su ekipu Železničara iz Beograda sa 3:1.

Za tri dana koliko traje turnir u Obrenovcu odigrano je oko 100 mečeva.Pravila turnira su da se igra na dva dobijena seta do 25 i odlučujući set do 15 poena. Naša ekipa je najpre zabeležila tri pobede u grupi nad Crnjanskim iz Beograda, Rodom iz Beograda i Obrenovca . Svi mečevi su dobijeni rezultatom od 2:0 pa su ovaj deo turnira Valjevci završili kao prvi u grupi.

image Pomenute utakmice odigrane su bez kapitena Miloša Markovića koji je bio na pripremama sa pionirskom reprezentacijom ali se poslednjeg dana ponovo našao u timu.
Drugog dana turnira u okviru polufinala OK VA014 pobedio je AS iz Beograda maksimalnim rezulatatom 2:0 da bi u finalu protiv ekipe Železničara slavili sa 3:1.
Na turniru učestvuje 14 naših pionira i treneri Mirko Ristović i Djordje Petrović, a u pitanju je 20 -ti po redu pionirski turnirt u Obrenovcu.

image Miloš Marković proglašen je najboljim igračem turnira dok je Bojan Jevtović izabran za najboljeg tehničara turnira.

image

OKVA 014 : Miloš Marković, Bojan Jevtović, Aleksa Vujisić, Miloš Stefanović, Bojan paramentić, Luka Jovanović, Predrag Djordjević, Milan Milovanović, Miloš Pavlović, Marko Mirković, Nikola Simić, Vladimir Simić, Lazar Jovičić

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.