Savladana Loznica

      Нема коментара на Savladana Loznica

imageU 3.kolu regionalne bokserske lige Valjevo-Lazarevac savladao je Loznicu inače zvaničnog prvaka države. U 4. kolu Metalac Lazareva cgostuje ekipi Slavije u Banja Luci.

U perolakoj kategoriji Janić je bez većih problema savladao Todorovskog. U lakoj Lozničanin Janković posle velike borbe uspeo je da pobedi Bukilicu. Stanojević je u poluvelteru bio siguran protiv Jugovića, kao i Marković u srednjoj protiv Kneževića. Poslednje pojačanje valjevsko – lazarevačkog tima, poluteškaš Geard Ajetović proveo je u ringu samo dvadesetk sekundi. I to je bilo dovoljno da iz ugla Ignjatovića bude bačen peškir. U teškoj kategoriji Stevović je razočarao protiv Filipija, ali je konačan trijumf domaćinu doneo Stanković, efektnom pobedom protiv Veljkovića u superteškoj kategoriji.

U velter kategoriji Živanović i Stošić priuštili su uživanje valjevskom ljubiteljima boksa. Prvak države, čija smo sjajna izdanja gledali u Valjevu na prvenstvu Srbije sredinom marta, bio je na teškim mukama. Srčan iŽivanović imao je inicijativu ceo meč, ali su sudije odlučile da pobeda pripadne Stošiću. Ipak, to, kako se ispostavilo, nije ugrozilo konačan trijumf Metalac Lazarevca

Vamedia/Sport014

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.