Počinje 14. SPREG

      Нема коментара на Počinje 14. SPREG

image14. Sajam privrede zapadne Srbije SPREG biće danas svečano otvoren u 10.30 h u Omni centru . Organizatori njavljuju najveći broj učesnika do sada.

Preko 200 izlagača ove godine na SPREG-u promovisaće svoje proizvode I usluge, najavljuje Agencija Gati dugogodišnji organizator I idejni tvorac sajma . SPREG će svečano biti otvoren u 10.30h u Omni centru I trajaće tri dana zaključno sa 8. Aprilom.
Pored organizatora svečanom otvaranju će prisustvovati rukovodstvo grada Valjeva , gradonačelnik grada Prilepa Marjan Risteski , ali I Katarina Jovanović Obradović pomoćnica ministra privrede Srbije.
U strukturi izlagača primat će imati proizvodna delatnost koja inma udeo od 70,2 %, trgovinska 18,1%, usluge 11,6%. Kako se moglo čuti na konferenciji za novinare na sajmu će ove godine biti 11 grupnih štandova dok će ukupan broj štandova biti 109. Domaći trgovački lanac i Europrom  i ove godine nastupiće sa velikim brojem izlagača čime je promocija domaćih proizvoda nastavljena. Na otvorenom izložbenom prostoru u Omni centru biće ove godine još više zastupljena oprema i mehanizacija  za poljoprivredu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.