MISS promotivni koncert

imageU ponedeljak, 10. aprila, s početkom u 20 časova u Modernoj Galeriji, Trio "MiSS" održaće svoj promotivni koncert u Valjevu.

Punu deceniju,vrlo angažovane u kulturnom životu Valjeva,  u okviru gudačkog kvarteta "MISS" , Tria "Amoroso" i kamernog gudačkog orkestra "FENIKS", violinistkinje, mr Suzana Radovanović Perić i mr Snežana Stevanović i pijanistkinja Milica Prodanović, po prvi put u Valjevu izvode celovečernji koncert posvećen programu za dve violine i klavir. “. Sa preko održanih 200 koncerata  u najprestižnijim salama zemlje,  medju kojima izdvajamo Dvoranu Kolarčevog Narodnog Univerziteta, galeriju SANU i kulturni centar Beograda, muzičku umetnost svog grada su prezentovale i na koncertnim gostovanjima u Sloveniji i Nemačkoj. Dobitnice su mnogobrojnih nagrada u svojoj  dosadašnjoj karijeri medju kojima izdvajamo kao najznačajniju, nagradu Grada Valjeva.
Kroz zvuk dve violine i  klavira, trio MiSS će valjevskoj publici predstaviti koncept nestandardnog kamernog sastava, sve popularnijeg na svetskim koncertnim podijumima, ali u interpretaciji po kojoj su ove umetnice  vrlo prepoznatljive publici a definisane prijemčivim programom, temperamentnim izvodjenjem i vrlo angažovanom komunikacojom sa publikom.
 Na repertoaru koncerta u Modernoj Galeriji naći će se dela Mocarta, Šuberta, Bramsa, Ofenbaha, Vajta, Dvoržaka i Šostakoviča.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.