Krivična prijava za NN počinioca

imageGrad Valjevo podneće krivičnu prijavu protiv NN lica koje je samoinicijativno praktično pregradilo reku pored Petničke pećine napravivši sebi očito put. Za prostor Petnice i uredjenje Grad je svojevremeno oformio radnu grupu koja je inicirala raspisivanje javne nabavke za uredjenje pomenutog prostora. Dok grad pribavlja potrebne dozvole pojedinci očito sami mimo zakona izvode radove.

 

Bez pribavljanja ičije saglasnosti za sada NN lice praktično je srušilo most na reci Banji , nasulo deonicu pešačke staze i u koritu reke nadomak Petničke pećine zacevilo sam rečni tok omogućivši sebi izgradnju saobraćajnice. Zbog svega navedenog Grad Valjevo podneće krivičnu prijavu protiv NN lica za čiji se identitet veruje da će biti vrlo brzo otkriven.

 

image Gradska Uprava upoznata je sa ovim slučajem i prva informacija jeste da je NN lice iskoristilo vreme praznika kako bi obavilo ovaj nezakonit posao, dok grad s druge strane radi na pribavljanju svih potrebnih dokumenata kako bi se pristupilo uredjenu pomenutog prostora.
Valjevo je u toku prošle godine oformilo Radnu grupu koja se bavi uredjenjem prostora u Petnici, a nedavno je raspisana i javna nabavka za predvidjene radove.

 

S.V.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.