Počinje naplata parkiranja u zoni stare čaršije Tešnjar

imageOdlukom grada stanari Tešnjara počinju mesečno plaćanje parkinga u vidu stanarske karte, a plaćanje obuhvata sledeće ulice: Kneza Grbovića, Kneza Jovice, Bobovčevu, Milovana Glišića, Hadzi Ruvimovu i deo u ul. Pijačni kej uz reku Kolubaru. Za sve ostale izuzev stanara, važi zabrana parkiranja.

Sva lica, bez obzira na broj automobila imaju pravo na stanarsku parking kartu pod uslovom da se adresa stanovanja u licnoj karti i saobracajnoj dozvoli poklapa. Cena karte iznosiće 330 dinara i važiće mesec dana. Prilikom kupovine karte prvi put stanari će skopiti ugovor sa JKP Vidrak Valjevo i dobiti nalepnicu propisanu Gradskom odlukom (Sl. glasnik grada Valjeva 1/17) za 2017 godinu.
Korisnici parkiranja u Staroj čaršiji Tešnjar od danas mogu doći na šalter blagajne Parking sluzbe JKP Vidrak Valjevo i sklopiti ugovor.
Za ostale vozače ova odluka ne važi, stim da se oni koji ne žive u ovim ulicama na istim ne mogu parkirati jer postojeća odluka koja reguliše saobraćaj ne dozvoljava parkiranje u navedenim ulicama.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.