„Europrom“ donirao inkubator valjevskoj bolnici

imageValjevsko preduzeće „Europrom“, pored „bitke“ za očuvanje DOMAĆEG (zalaganja za opstanak i dalji razvoj malih i srednjih lokalnih proizvođača, kao i veoma zapažene promocije DOMAĆEG proizvoda) poznato je široj javnosti i po visokom stepenu društvene odgovornosti.

Veliki je broj akcija koje je „Europrom“ sprovodio na teritoriji Valjeva i okoline izlazeći tako u susret onima kojima je neki vid pomoći u tom trenutku bio potreban. Ipak, posebnu pažnju izazvala je odluka pomenutog preduzeća izneta u javnost tokom jučerašnjeg dana, a koja se odnosi na doniranje jednog inkubatora za bebe valjevskoj bolnici. Tim povodom PR menadžer „Europrom“-a, Bojana Perić, je istakla:
„Dugo već razmišljamo o donaciji zdravstvu našeg grada jer smatramo da je to oblast života koji dotiče bukvalno sve nas, i gde zaista treba uraditi sve moguće da svi uslovi pružanja adekvatne zdravstvene pomoći i nege budu ispunjeni. Odlučili smo se za doniranje inkubatora, i ponosni smo na tu odluku. Prevremeno rođene bebe su „mali ljudi“, ali zaista veliki heroji. Pomoći njima znači POMOĆI ŽIVOT. A ima li nešto humanije i vrednije od toga? „Europrom“ godinama unazad pruža nesebičnu podršku i neguje prave vrednosti, i posmatrano sa te strane – ovaj naš potez je samo nastavak jedne lepe prakse koju ćemo negovati i ubuduće. Mi smo nastali i rasli zahvaljujući svakodnevnom poverenju naših sugrađana, i drago nam je što, i na ovaj način, možemo Valjevu da se zahvalimo na tom poverenju“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.