Prvenstvo na Paliću

image Na regionalnom prvenstvu koje je održano u subotu u Paraćinu nastupilo je 22 kluba sa ukupno 270 plivača, a plivački klub Valis je predstavljalo 26 plivača predvođenih trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.

Na regionalnom prvenstvu istaklo se osam Valjevaca, Sergej Srećković je u svojoj kategoriji u disciplini 50 m prsno u cilju završio trku na drugom mestu. Tijana Todorčević je u disciplini 100m slobodno osvojila srebrnu medalju. Anđela Trifunović je posle duže pauze zbog povrede imala odličan nastup, u disciplini 100m slobodno je u cilj ušla kao treća dok je u disciplini 400m slobodno stigla do srebrne medalje. Jana Tomašević je u disciplini 100m delfin osvojila bronzanu medalju.
Na ovom takmičenju najbolja takmičarka kluba je bila Anđelija Damnjanović koja je u svojoj disciplini 50m prsno postala prvak centralne Srbije, dok je u disciplini 200m prsno stigla do drugog mesta, odličnim nastupom Anđelija Damnjanović je potvrdila kvalitet, ali i nagradu za najbolju mladu sportistkinju Valjeva za prošlu godinu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.