„DOMAĆA PRIČA“ PETI PUT DEO SAJMA „SPREG“

imageValjevski „Europrom“ i Domaći Trgovački Lanac (DTL) i ove godine, po peti put zaredom, će biti učesnici i suorganizatori sajma SPREG, koji će se održati 6., 7. i 8. aprila u Omni Centru. Oni će se svim posetiocima sajma predstaviti halom koja nosi naziv „DOMAĆA PRIČA“, i u kojoj će , pored predstavnika svih članica DTL-a, biti okupljeni i svoj proizvodni program izlagati i veliki broj lokalnih i nacionalnih proizvođača.

Poseban akcenat i ove godine će biti na daljem promovisanju lokalne robne marke „Europrom“-a koja nosi naziv „DOMAĆE“, što podrazumeva prezentovanje i degustaciju proizvoda koji se već nalaze na policama u objektima „Europrom“-a (a proizvedeni su u valjevskom kraju), ali i onih proizvoda koji će se tek naći u prodaji nakon sajma SPREG.
U „Europrom“-u najavljuju i dodatne sadržaje koji će još više obogatiti postavku „DOMAĆE PRIČE“, a o kojima će obavestiti javnost u narednim danima. Jedno je sigurno: i kroz ovogodišnji SPREG „Europrom“ i DTL nastaviće svoju misiju negovanja i čuvanja domaće privrede kroz jasnu poruku: „PROIZVEDENO U SRBIJI – KUPUJMO DOMAĆE!“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.