Gde je kraj huliganstvu?

imagePred sam početak Tešnjarskih večeri huligani u Valjevu ponovo su pokidali led rasvetu na mostovima. Za popravku prethodno pokidane rasvete Direkcija je izdvojila 147 000 dinara.

Ukoliko se ovako nastavi sa uništavanjem led rasvete na mostovima vrlo je moguće da sredstva koja Direkcija izdvaja za popravku prevazidju sredstva same investicije. U noći izmedju četvrtka i petka pred sam početak Tešnjarskih večeri rasveta je ponovo pokidana. “ To je uradjeno u toku noći i mi smo imali samo jedan dan da saniramo štetu kako bi grad izgledao lepo i za Tešnjarske večeri. prijavili smo policiji , oni su napravili uvidjaj i zapisnik , a mi smo iznova popravili rasvetu. neverovatno je kolika sredstva izdvajamo za sanaciju svega što se uništi tokom godine . prethodna popravka samo led rasvete koštala je 147 000 dinara“, kaže Zoran Trifunović direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju.

Kako Vamedia nezvanično saznaje način na koji je pokidana rasveta identičan je prethodnom, a u Direkciji pa ni samom gradu još uvek nisu poznati počinioci. Grad će izvesno uvek sanirati sve što se polomi ili uništi , ali je pravo pitanje koliko zapravo novca možemo godišnje dsa izdvojimo za sanaciju nastale štete odnosno gde je kraj tome i kada će grad podvući crtu i zaista uvesti ozbiljnije kazne za počinioce? Očito da sadašnje kazne nemaju baš nikakvog efekta.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.