Ubrzo asfaltiranje dela Karadjordjeve

imagePočetkom naredne nedelje već vi trebalo da bude završeno i asfaltiranje jednog dela Karadjordjeve ulice. Nakon toga čeka se „Vodovod“ da završi svoje radove.

Trenutno je u toku rekonstrukcija poslednjeg , trećeg dela Karadjordjeve ulice na potezu od Hajduk Veljkove do Uzun Mirkove ulice . Kako saznajemo u gradskoj Direkciji s obzirom da su radovi počeli iz pravca Uzun Mirkove već početkom medelje se očekuje i asfaltiranje dela do Nušićeve ulice. nakon toga neophodno je da najpre „Vodovod“ završi svoj deo posla na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže kako bi radovi na samoj ulici bili nastavljeni. Ukupna vrednost radova u Karadjordjevoj ulici je 41,3 miliona dinara dok ova prva faza do Nušićeve košta oko 24 miliona dinara i duga je 213 metara. preostala deonica je duga 160 m i predvidjeno je radovi imaju vrednost 16,8 miliona dinara . Podsećamo da je rekonstrukcija ove ulice počela 2010. godine , po projektu CIP-a. Jedino prvi deo rekonstrukcije izveden je od sredstava iz NIP-a dok je radove u druga dva dela finansirao grad Valjevo.
U Direkciji očekuju da će radovi biti završeni početkom avgusta čime će biti praktično stavljena tačka na rekonstrukciju centralne gradske ulice.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.