Poslednja julska sednica Skupštine

imagePoslednja u nizu julskih skupštinskih sednica biće održana ovog prepodneva , a najvažnija tačka dnevnog reda odnosi se na rebalans budžeta.

Rebalans budžeta i njegovo uvećanje za 84 miliona dinara pa i odluka o rasporedjivanju pomenutih sredstava biće prva tačka dnevnog reda današnjeg skupštinskog zasedanja. Nakon gradskog rebalnsa uslediće i rebalsn gradske Direkcije za urbanizam i rebalans preduzeća Agrorazvoj. Valjevski odbornici danas će imati priliku da raspravljaju o slučaju preduzeća Polet čiji izveštaj o radu nisu podržala tri člana Gradskog veća. Ovo pteduzeće ponovo je iskazalo gubitak i to 50% veći od planiranog gubitka za 2015. godinu.
Odbornici će danasrazmatrati 18 tačaka dnevnog reda medju kojima su odluke o davanju u zakup gradjevinskog zemljišta, prenos uravljanja ambulanti u Divcima i Petnici Domu zdravlja i košarkaškog terena Student Ustanovi za fizičku kulturu Valis, program korišćenja sredstava za preduzimanje preventivnih mera za smenajnje rizika od elementarnih nepogoda i dr.
S obzirom da su dosadašnje julske sednice sa dosta obimnijim dnevnim redom trajale kratko za očekivati je da tako bude i danas.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.