U toku rekonstrukcija ulazne trake

imageU toku je rekonstrukcija ulazne trake Duplih traka u Valjevo. Rekonstrukcija cele deonice započeta je pre dve godine .

U gradu je u toku Duplih traka tačnije ulazne strane u Valjevo u dužini od kilometar. Rekonstrukcija ulazne trake počela je pre dve godine i radjena je svake godine u odredjenim deonicama.”Svake godine smo radili po kilometar te deonice i stigli smo sada sa ovom deonicom tačno do polovine. Gradu pripada šest kilometara trake , ulaznog puta , od Iverka do Dušanove ulice. Naravno u proteklim godinama smo izvodili i sanaciju gde je to bilo potrebno na preostalim delovima trake . Druga strana pripada Putevima Srbije i oni se staraju o njoj”, kaže Milan Trifunović pomoćnik direktora Direkcije za tehnička pitanja.
Grad je u dosadašnje rekonstrukcije uložio više od 16 miliona dinara i to prva deonica u dužini od kilometar blizu 6 miliona , druga od kilometar 5,3 miliona kao i poslednja od 1,1 kilometar. Izvodjač radova na poslednjoj deonici je Preduzeće za puteve u konzorcijumu sa preduzećem Kompresor . Ove dve firme radile su i prvu deonicu dok je drugu deonicu trake radilo preduzeće „Šumadija put”.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.