Odobrena dva projekta

imageMinistarstvo turizma finansiraće sa 4 milliona završetak parka na Pećini dok će ministasrstvo privrede izdvojiti 21 milion  dinara za rekonstrukciju tri ulice u industrijskoj zoni Stefil.

Gradu Valjevu trenutno je  prihvaćen  projekat rekonstrukcije tri ulice u industrijskoj zoni Stefil  koji će ministarstvo privrede finansirati u iznosu  od 21 milion dinara. Grad u ovom projektu potpisuje ugovor sa ministarstvom privrede koje će izabrati izvodjača radova , a udeo grada u ukupnim radovima je  identičan udelu ministarstva privrede.
Istovremeno Dirrekciji za urbanizam ministarstv o turizma odobrilo je sredstva za potrebne radove u parku Pećina koji podrazumevaju, trim stazu, rasvetu, mostić i raščišćavanje terena. Ministarstvo će za ove radove izdvojiti 4 miliona dinara dok je udeo grada u projektu već praktično realizovan postavljanjem veštačke stene za penjanje.
Kako Vamedia saznaje Grad će tek konkurisati sa brojnim projektima, a očekivanje gradskog rukovodstva je da ministarstva budu fleksibilnija u razmatranju projekata koji dolaze iz Valjeva u narednim godinama , značajno više nego što je to ranije bio slučaj.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.