Izabrani najlepši foto-modeli, završeni „Dani lepote“

imageU Art holu Centra za kulturu sinoć je u organizaciji valjevske Modne agencije Novo lice održan nacionalni Izbor za „Miss Model Srbije 2016“, a titule su ponele Beograđanka Jovana, Valjevka Nevena i Šapčanka Aleksandra.

Njih tri će u septembru predstavljati Srbiju na takmičenjima foto-modela pod okriljem internacionalne licence „Miss Model of the World“. Pobednice su izabrane u konkurenciji 14 devojaka iz cele Srbije, u septembru će putovati na internacionalne izbore u Kini, Gruziji i Bugarskoj, gde će se, u zavisnosti od vrste takmičenja, naći u društvu sa više od 80 modela iz 65 zemalja sa svih kontinenata.
Po izboru žirija, „Miss Model Srbije“ postala je Beograđanka Jovana Živković (23), koja se sedam godina bavi modelingom, a u karijeri već ima jednu titulu, kao „Miss Fashion TV“ pre dve godine na Kipru. Uspeh će pokušati da ponovi i na svetskom izboru za „Miss Model“ u Kini, koji se održava skoro četiri decenije u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Odlična učenica Valjevske gimnazije Nevena Brdarić (17), pak, biće predstavnica Srbije na izboru za „Miss Planet“ u Gruziji, dok je Šapčanka Aleksandra Lalović (19) ponela lentu „Miss Super Model Universe“ i takmičiće se u Bugarskoj, na svetskom izboru mladih foto-modela do 20 godina.
Organizatori su podelili i lente za „Miss internet portala Start Srbija“, „Miss Šarma“ i „Miss Mama“, a u tim kategorijama priznanja su pripala Zorani Bajri (21) iz Kikinde, Milici Krkobabić (21) iz Alibunara, te Mariji Planić (23) iz Čajetine, majki 21-mesečne Maše, koja se i pre porođaja bavila modelingom.
Izboru za mis prethodila je trodnevna manifestacija „Valjevski dani lepote“ sa ciljem promocije i afirmacije sektora zanatskih usluga Valjeva, usmerenih ka modi i lepoti: modnih kreatora i modnih galerija, frizerskih radnji i kozmetičkih salona, tako da je svako od večeri, održanih na platou Centra za kulturu i Art holu, bilo posvećeno jednoj od ovih delatnosti.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.