DI-FEST

      Нема коментара на DI-FEST

image DI FEST – Sajam turizma valjevskog kraja DIVČIBARE 2016. biće održan po prvi put, 2. I 3. Jula 2016. na Divčibarama, pod nazivom DI FEST a organizator je Studio M, uz podršku Grada Valjeva.

"U organizaciji Turističke organizacije Srbije, u toku je kampanja „Moja Srbija". Ova kampanja je namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja ponude Srbije u letnjem periodu.Želimo da na praktičan način podržimo ovu ideju u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, tako što ćemo na Divčibarama, organizovati Sajam turizma valjevskog kraja DIVČIBARE 2016.Osim promovisanja lepota I turističke ponude na Divčibarama, pre svega zdravih stilova života, ishrana i rekreacija, predstavićemo i manifestacije, koji će se održati tokom leta u našoj regiji, najavljuju organizatori.

Pripremljen je i umetničko-zabavni program, ali biće I prateći aktivnosti, koji će biti namenjeni svim uzrastima."Osim što smo uradili promotivni film sa lepotama i sadržajima turističke ponude na Divčibarama, tv spot, angažovanje medija da prate ovu manifestaciju, želimo da svoje aktivnosti usmerimo prema posetiocima Divčibara kao i potencijalnim gostima.Nedostatak adekvatnih sadržaja realizovanih kroz razne manifestacije, zabavno-turističkog sadržaja je povod da ovim sajmom probudimo maštu i krativnost da Divčibare budu inspiracija za umetnike, sportiste ali i organizatore različitih programa i sadržaja.Želimo da ovaj sajam bude tradicionalan, "kažu u Studiju M.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.