Medalje na triatlonu

imageNa održanom prvenstvu Srbije u duatlonu (trčanje+bicikl+trčanje), nastupilo je osam takmičara triatlon kluba "ATP" predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Božica Andrić je došla do drugog mesta u Srbiji u ovoj disciplini, odradivši trku za jedan sat, četrnaest minuta i pedeset šest sekundi, trka se sastojala od sledećih segmenata: 5km vožnje bicikla, potom 20km vožnje bicikla i na kraju još 2.5km trčanja. U istoj trci Slavica Božić je u cilj stigla treća.
U kadetskoj kategoriji koja je duplo kraća od seniorske i juniorske, prijatno je iznenadio Aleksa Dragojlović koji je u cilj ušao kao treći i domogao se pobedničkog postolja. Bronzu kod kadetkinja je osvojila Anđelka Božić, dok je isti uspeh ali kod pionirki imala Irena Ilić.
Dobar nastup imale su Sonja Lazić u juniorskoj i Tamara Vićić u pionirskoj konkurenciji.
Borisav Đurić je bio odličan do završetka segmenta vožnje bicikla, ali je na kraju trke zbog tehničke greške diskvalifikovan.
"Svaka završena trka je uspeh kako za pojedinca tako i za klub, a kada se takmičari popnu i na pobedničko postolje dobijamo potpunu satisfakciju za trud i rad. Sezona je kao i godinama unazad odlično otvorena, tehničke nedostatke koje smo uočili ćemo korigovati već za sledeći nastup idućeg vikenda, ambicije u ovoj sezoni su nam da budemo među dva najbolja kluba u Srbiji", kaže trener Branislav Kovačević. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.