Iste cene i za ovu sezonu kupanja

imageU SRC Petnica uveliko traju pripreme za početak kupališne sezone. Po radnom kalendaru UFK Valis bazen počinje sa radom 1.juna. Cene karata ostaće nepromenjene.

Iako je ovih majskih dana teško poverovati da bi kiša mogla da prestane i da je vrlo blizu početak sezone kupanja u SRC Petnica pripreme za novu sezonu , uveliko traju.Danas bi trebalo da započne skidanje balona na olimpijskom bazenu u Petnici, a po rečima direktora UFK Valis Aleksandra Mijailovića skidanje balona ometala je kiša. „ Da bismo spustili i spakovali balon potrebno je da on bude potpuno suv , ali poslednjih dana gotovo da nema dana , a da makar slaba kiša ne padne. Potrebna su nam bar dva suva dana da taj posao završimo. U planu je za danas , ali videćemo vreme kakvo će biti“, Aleksandar Mijailović.

image Direktor Valisa navodi da će radovi koji se izvode svake godine u ovo vreme u Petnici biti izvesno završeni do početka sezone kupanja.“ Svake godine pripremamo bazene za sezonu i gtako je i ove godine i izvesno sve stižemo na vreme. Biće ove godine ponovo lepih sadržaja izuzev kupanja i nadamo se da će posetioci uživati. Gradonačelniku smo na odobrenje poslali iste cene kao prošle godine i očekujemo da narednih dana potpisana odluka stigne u Valis.Sve cene ostaju iste i za decu do tri godine i dalje važi besplatan ulaz“, kaže Mijailović.

1.Celodnevna ulaznica 200,00
2.Ulaznica – popodnevna (od 15 časova) 150,00
3.Dečja ulaznica (deca 3 do 7 godina) 100,00
4.Ulaznica za kolektivnu posetu 150,00
5.Školski čas 70,00
6.Ulaznica za noćno kupanje 200,00
7.Mesečna pretplatna ulaznica 2.000,00
8.Celosezonska ulaznica 4.000,00
9.Propusnica za obuku neplivača, školu plivanja i vaterpola 3.500,00
10.Sportski dan za učenike osnov. i srednj. škola 130,00

Ulaz za decu do 3 godine je besplatan

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.