Gimnazija uz trubače i žurku na otvorenom

imageMaturanti Gimnazije uz trubače proslavili završetak srednje škole . Najveći do proslave održan je u dvorištu škole.

Trubači i haus muzika naizmenično su privlačili pažnju prolaznika u samom centru grada od trenutka kada je počela proslava završetka školske godine maturana Gimnazije . Obučeni u raznobojne maturske majice sa zanimljivim natpisima maturanti su naravili i defile do spomenika Knezu Milošu nemareći mnogo za fotoaparate gradjana koji su neprestano škljocali.
Maturska proslava potrajala je do u noć, a Gimnazijalci nisu štedeli dlanove i grla u nameri da obznane kraj školske godine.

image Pravu proslavu mature oni će imati nešto kasnije kada će se na njoj pojaviti u svečanim haljinama i odelima, a maloo ko je od njih sinoć razmišljao da pravi i mnogo ozbijniji život za njih tek počinje.
ipak drugarsko veče nakon srednje škole dešava se samo jednom u životu pa sinoć i nije bilo potrebe za velikim razmišljanjem. Možda niššta manje interesantni nisu bili ni stariji gradjani Valjeva koji su glasno uzdisali za vremenom kada su u spomenare upisivali „Od rodjenja pa do groba , najlepše je djačko doba“. Ova poruka pripada prošlosti, a omladina je sinoć jasno stavila do znanja da su oni budućnost ovog grada.Dragi Gimnazijalci, neka vam je srećno!

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.