Izbori 2016: SNS nakon izbora razgovara sa svima

imageKandidat za gradonačelnika SNS-a Slobodan Gvozdenović danas je predstavio program ove partije za naredne četiri godine . Gvozdenović kaže da će prva stvar koju će uraditi po dolasku na vlast biti da pozove i razgovara sa učenim , priznatim i pametnim ljudima iz Valjeva, ali potražiti i savet od svih prethodnika. SNS ne vidi na lokalu partiju sa kojom nakon izbora ne može da pregovara o koaliciji. 

„ Svestan sam odgovornosti koju prihvatam jer Valjevo pripada svima . Zato ćeu prvo održati dve konsultacije , pozvati znamenite Valjevce i stare i mlade . Pozvaću i Matiju Bećkovića, Ljubu Popovića, vladiku Milutina, Ljubu Rankovića, Petra Pajića , mog školskog druga Vladu Stefanovića, Slobodana Jeftića, Miodraga Mateljevića, Viktora Rozgića i druge da ih pitam kako oni vide Valjevo i šta bi trebalo da uradim da u Valjevu bude bolje. Zatim ću za savet pitati sve svoje  prethodnike od Desimira Maksimovića do Stanka Terzića“, rekao je Gvozdenović.
Gvozdenović kaže da stranačka pripadnost ne sme biti presudna ni u čemu . Prioritet će biti zapošljavanje i veće plate . „ U saradnji sa republikom podržaćemo razvoj Krušika , podržati mala i srednja preduzeća u saradnji sa nadležnima iz republike . Da obnovimo stočarstvo i tako stvorimo novbi biznis. Podržaćemo voćarstvo i sve voćarske kulture u našem kraju. Davaćemo pogodnoszti za velike cente kao što je Kamenica , Poćuta i druga. Sada se nedopustivo skromno sve ovo finansira . U poljoprivredi možemo i moramo mnogo“, rekao je Gvozdenović.
Gvozdenović je govorio i o obaveznim subvencijama u svim potrebama valjevskih poljoprivrednika . „ Nastojaćemo da sačuvamo dobra seoska domaćinstva kao naše najbolje fabrike zbog čega ću predložiti Skupštini da oslobodi svih gradskih obaveza svako domaćinstvo koje preuzmu mladi ljudi. Svestan sam da nije sve moguće završiti za jedna mandat , ali je bitno da počnemo na vreme , a ne da vreme gubimo na svadje jer za nesreću i svadju nikad nije kasno“, kaže Gvozdenović.
Na pitanje Vamedie o utiscima kampanje Gvozdenović kaže da ona protiče onako kako su je i zamislili. „ Ne protiče ni loše ni dobro jednostavno kako smo planirali. Nemamo loših iskustava za sada . kampanja nije baš blizu kraja i ovih sedam dana su značajni za nas i lično smatram da ti dani mogu da prelome kampanju“, odgovorio je Gvozdenović.
Dok je Zoran Babić prilikom posete Valjevu naveo skim sigurno na republici SNS neće praviti koaliciju na pitanje Vamedie kakav je stav na lokalu Gvozdenović kaže : „ Svi se moramo okupiti radi jednog cilja bez obzira na stranaček ili ideološke razlike . U ovom momentu je teško aliminisati nekog skim ne bi. Razgovaraćemo sa svima onima koji podrže naš program. Ja ne razmatram stranke već ljude . kad je lokal u pitanju vi tražite ljude koji nam odgovraju da bi sproveli vaš program“, zaključio je Gvozdenović.  
 S.V

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.