Dr MIlan Marković odlazi u Kontrolu letenja

imagePosle osam lekara specijalista koji su u poslednjih par godina napustili valjevsku bolnicu sada je to učinio i r Milan Marković. Marković svojevremeno bio poverenik SNS-a u Valjevu, a i sada se nalazi na mestu broj pet na odborničkoj listi.

Poslednjih godina nije samo trend da iz Valjeva najčešće u nostranstvo odlaze mladi lekari koji do zaposlenja u bolnici ne mogu da dodju već iz bolnice odlaze poznati valjevski lekari . Ovoga puta iz bolnice odlazi načelnik hirurgije dr Milan Marković koji je novi posao našao u Kontroli letenja u Beogradu . Valjevskim novinarima Marković je rekao da je to bila ponuda koju nije mogao da odbije tako da će od sada profesionalno biti vezan za Beograd.
Milan Marković bio je odbornik u poslednjem sazivu gradske Skupštine , a svojevremeno i poverenik SNS-a u Valjevu. Trenutno se nalazi na listi kandidata za odbornike ove partije na mestu broj pet , ali da li će sesti u odborničke klupe zavisi od poslovnih mogućnosti . Sa ugledom Markovića kao lekara u Valjevu nema sporenja , ali će ostati upamćeno da koliko je god vrstan stručnjak i lekar, u toj meri je bio potpuno neupućen u vodjenje politike u kojoj je podjednako želeo da bude uspešan.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.