Naprednjaci predstavili predizbornu koaliciju u Valjevu

imageGO SNS-a u Valjevu predstavio je danas svoje koalicione partnere za predstojeće lokalne izbore. Predsednik GO SNS-a Slobodan Gvozdenović prvi je čovek na listi naprednjaka.

SNS je u Valjevu danas organizovao prikupljanje potpisa za lokalnu listu za izbore u aprilu i ujedno održao konferenciju za novinare na kojoj su predstavljeni koalicioni partenri ove stranke.“ Veliko mi je zadovoljstvo što je ova lista „Aleksandar Vučić-Srbija pobedjuje“ okupila naše koalicione partnere i to : PUPS, SDPS Rasima Ljajića, Novu Srbiju, Grupu gradjana Za Valjevo , Samostalni DSS Adreje Mladenovića , Pokret socijalista. Lustu će podržati i SPO . Uvereni smo da je ovo pobednička koalicija i naš je cilj 50% i više na lokalnim izborima u gradu jer je sigurno da će lista Aleksandra Vučića na Republici preći tih 50% mnogo i želimo da budemo i u Valjevu što bliži toj listi“, rekao je Gvozdenović.

image Gvozdenović je rekao i da je izborna lista formirana , ali da još uvek nije proglašena . On nije želeo da govori o procentima koje na listi zauzimaju koalicioni partneri , ali je dodao da je procenat preslikan sa republičke liste . „ Nosilac liste je Aleksandar Vučić , a ja sam prvi na listi u Valjevu“, rekao je Gvozdenović.
Na pitaje Vamedie da li će kao prvi na listi  biti i kandidat za gradonačelnika , Gvozdenović kaže da će više detalja biti poznato kada lista bude proglašena.

S.V. 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.