Sastanak rukovodstva Valjeva i predstavnika „Gorenja“

imageDeset godina rada „Gorenja“ u Valjevu i predstavljanje novog direktora valjevske fabrike, bili su povod današnjeg sastanka rukovodstva „Gorenja“ i Grada Valjeva.

Predsednik Uprave i generalni direktor kompanije „Gorenje“ Franjo Bobinac i član Uprave Branko Apat predstavili su novog direktora fabrike „Gorenje“ u Valjevu Borisa Pavčnika, koji je zamenio dosadašnjeg direktora Mirka Mežu.
G. Bobinac je rekao da je Boris Pavčnik dugogodišnji direktor fabrike veš mašina u „Gorenju“ i pravi čovek da vodi valjevsku fabriku. Franjo Bobinac je pohvalio rad Mirka Meže, koji će ubuduće biti direktor u fabrici veš mašina u Sloveniji.
Gradonačelnik Stanko Terzić je izrazio zadovoljstvo što je proteklih godina saradnja Grada Valjeva i kompanije „Gorenje“ bila na visokom nivou.
„Grad Valjevo je bio ozbiljan i pouzdan partner i realizovali smo sve dogovorene poslove. Zajednička je obaveza da nastavimo sa dobrim radom i u narednom periodu. Kompanija „Gorenje“ je jedna od najvećih kompanija sa područja bivše Jugoslavije i izražavmo zadovoljstvo zbog dobre saradnje koju imamo“, rekao je gradonačelnik Stanko Terzić.
Gradonačelnik se zahvalio i dosadašnjem direktoru Mirku Meži na dobroj saradnji, koja je pored poslovnih odnosa sa „Gorenjem“ iznedrila i razvila kontakte na drugim poljima, poput prijateljskih odnosa sa gradom Velenjem, saradnje u oblasti sporta, obrazovanja i kulture. G. Terzić je novom direktoru valjevske fabrike poželeo puno uspeha u radu i obećao punu podršku Grada Valjeva u svim budućim projektima.
Čelnici kompanije „Gorenje“ su naglasili da su zadovoljni saradnjom sa predstavnicima Grada Valjeva, ali i sa radom valjevske fabrike. G. Bobinac je ponovio svoje reči prilikom otvaranja druge fabrike u Valjevu 2013. godine da „gde „Gorenje“ dođe, tamo i ostane“, kao i da ova kompanija ima dalje planove o proširenju proizvodnih kapaciteta u Valjevu i unapređenju proizvodnje.
                                                                        
Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.