Narednih dana kiša i slab sneg

imagePosle sunčanih dana i temperatura do 20C u Valjevo stigla kiša. Meteorolozi kažu da će se kišovito vreme sa slabim snegom zadržati i narednih dana.

U Srbiji danas oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a uslova za susnežicu i sneg biće ponegde i u nižim predelima. Sredinom dana u severozapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 0 do 4°C, maksimalna dnevna od 5 do 10°C.

U petak promenljivo oblačno, uz pojavu kratkotrajnih pljuskova kiše, na planinama i snega, a tokom jutra uslova za susnežicu i sneg biće i u nižim predelima. Krajem dana razvedravanje. U subotu nakon hladnog i maglovitog jutra sa slabim mrazom, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. U nedelju pre podne pretežno sunčano, posle podne i uveče naoblačenje, tokom noći ponegde na severu sa slabom kišom. U ponedeljak promenljivo oblačno i veoma toplo za ovo doba godine, ponegde sa kišom. U košavskom području duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno i jak.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.