Karadjordjeva u martu

imageVeć u martu trebalo bi da počne rekonstrukcija trećeg i poslednjeg dela  Karadjordjeve ulice. Vrednost radova je 45 miliona dinara

Trenutno je u toku nabavka za radove na rekonstrukciji i izgradnji trećeg dela Karadjordjeve ulice na potezu od Hajduk Veljkove do Uzun Mirkove ulice. Radovi će biti izvedeni po postojećem projektu na osnovu kog su  rekonstruisana i prethodna dva dela. Novina u ovim radovima jeste proširenje Uzun Mirkove ulice u zoni raskrsnice za još jednu traku.
„ Namera je bila da na spajanju te dve ulice uradimo kružni tok , ali se pokazalo da nema dovoljno prostora za takve radove. Zato će upravo u zoni raskrsnice biti proširena Uzun Mirkova za još jednu traku što je do 70 metara sa obe strane“, objašnjava direktor Direkcije Dragan Jeremić.
Vrednost radova biće 45 miliona dinara ,a o rečima pomoćnika direktora za te3hnička pitanja Milana Trifunovića raskrsnica sa Uzun Mirkovom neće uzeti ni deo zelene površine u Kolubari II  već će biti iskorišćena zelena površina pored same raskrsnice.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.