Kraj još jedne uspešne takmičarske sezone

imageKarate klub “014 Valjevo “ je organizovanjem polaganja za učenička zvanja i dodelom diploma članovima koji su položili zaokružio jako uspešnu sezonu. Dvadeset novih mališana koji su počeli da treniraju karate od septembra meseca, u sklopu besplatne školice karatea, koju svake godine organizujemo u saradnji sa Gradskom upravom grada Valjeva, su takodje polagali za svoj prvi pojas.

Dodelili smo i posebne diplome najboljim članovima kluba, koji su najviše doprineli njegovim uspesima . Osvojeno je preko 200 medalja u svim takmičenjima. U kategoriji poletaraca, Andrea Krstić I Stefan Mićić okitili su se brojnim medaljama, a najznačajnije su one zlatne sa državnog prvenstva. Nikolina Djurić je učestvovala na Svetskom kupu u Umagu, imala je zapažen nastup i dostojno je reprezentovala svoj klub. Najbolji rezultat ostvarila je juniorka Jovana Marković, u borbama, koja je učestvovala na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu u Umagu. Na svom prvom medjunarodnom takmičenju, osvojila je peto mesto, ali je odličnim nastupom zaslužila poziv da nastupi na Evropskom prvenstvu, koje će se održati u februaru sledeće godine na Kipru.
Memorijalni turnir “ Svetlana Ceca Radojević”, peti po redu, biće održan 20. februara sledeće godine, u čast istaknute valjevske karatistkinje i sportskog radnika. Svake godine turnir je sve više posećen, a na poslednjem je učestvovalo oko 400 takmičara iz cele države

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.