Terzić: Bila je ovo godina stabilnosti

imageGradonačelnik Stanko Terzić na novogodišnjem koktelu svim gradjanima Valjeva poželeo srećne praznike. Gradonačelnik u svom obraćanju gostima rekao da je 2015-ta bila stabilna godina.

U Centru za kulturu svoj tradicionalni novogodišnji koktel priredio je gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić. Podsećajući na prošlu godinu koja je kako je rekao pred nas postavila velike zadatke gradonačelnik je ocenio da su ti zadaci uspešno i izvršeni. „ Zahvaljujući donacijama uspeli smo da korito Kolubare saniramo u jednom delu i već naredne godine sanacija se nastavlja dalje. Naših 26 sugradjana dobilo je nove kuće , a Grad je od svojih sredstava izgradio sedam mostova. Rekonstruisali smo park na Jadru i uporedo sa ovim radovima nastavili smo sa brojnim radovima na našim gradskim ulicama i seoskim putevima”, rekao je izmedju ostalog gradonačelnik.
On je podsetio da grad nastavlja sa radovima u industrijskoj zoni i na šestoj školi te i da je u godini na izmaku grad imao ozbiljna i velika socijalna davanja . „Nije bilo lako voditi ovaj grad u protekle četiri godine. Ako bih mogao da se slikovito izrazim rekao bih da je sve bilo nalik brodu na jednom vrlo uzburkanom moru sa velikim stenama pod vodom. Ali taj brod je uplovio u svoju mirnu luku . I ovo je bila godina stabilnosti u radu i vodjenju finansija”, rekao je Terzić.

image Novogodišnjem koktelu prisustvovali su direktori ustanova i preduzeća , predstavnici NVO i Udruženja gradjana kao i predstavnici političkih partija. Na kraju svog govora gradonačelnik je svim gradjanima čestitao novogodišnje i božićne praznike.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.