Podignut balon u Petnici

imageBalon u Petnici je podignut , kako je to i ranije bilo najavljeno. Već u ponedeljak prve treninge imaće vaterpolisti , a gradjani Valjeva balon će moći da koriste od narednih nedelja.

Završetkom radova na termoizolaciji objekata u SRC Petnica stvoreni su preduslovi za podizanje balona što je potvrdio i direktor Direkcije Dragan Jeremić.“ Balon je danas podignut . Kompletna izolacija je uradjena i ostaje samo da se uradi još jedan deo , to je deo koji je natkriven i tu će biti uradjen kafić i neki dodatni sadržaji za decu i za roditelje koji čekaju svoju decu sa treninga recimo . To sada nije moguće koristiti jer je hladno , ali kad i tu završimo radove i taj deo će biti uredjen za korišćenje zimi“, kaže Jeremić.

Direktor UFK „Valis“ Aleksandar Mijailović kaže da još nije moguće reći kog dana će tačno bazen biti otvoren i za gradjane , ali dodaje da će gradjani na vreme biti obavešteni. „ To će biti vrlo brzo . Najveći deo tih radova je završen, balon je podignut i očekujemo prvo vaterpoliste. Ovih dana biće održana i sednica UO na kojoj će biti tačno precizirana cifra odnosno cena karte . Za sada se zna da će to biti ili 200 ili 250 dinara. Nakon toga taj predlog odmah dostavljamo gradonačelniku koji daje konačnu reč. Termini za gradjanstvo će biti od 15 do 19 sati“, kaže Mijailović.

„Trideset godina objekti u Petnici nisu sredjivani i mi smo i taj deo sada uredili. Postoje planovi za dalje uredjenje , ali moramo ići nekim redom. Važno je da nam deca neće putovati na treninge , gradjani će moći da koriste bazen zimi i to je bio naš cilj koji smo i ostvarili“, zaključuje Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.