Kup Srbije -Despotovac

imageU okviru Shotokan karate saveza Srbije, karate klub Zvezda je na KUPU SRBIJE održanom u Despotovcu uspešno završila takmičarsku 2015 godinu sa 10 osvojenih medalja.

U pojedinačnoj konkurenciji disciplini KATE u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su medalje:
ZLATO:
Djordje Branković, Davor Ristić, Dorotea Radovanović i Anastasija Ranković.
SREBRO:
Kristina Mladenović, Željana Marković i Uroš Ilić.
BRONZA:
Nikoleta Pavlović i Ivan Vojvodić.

U ekipnoj konkurenciji disciplini KATE pionirke su ubedljivo bile najbolja ekipa i osvojile I mesto – Zlatnu medalja I to u sastavu:
Dorotea Radovanović, Kristina Mladenović i Ana Tešić.

Do kraja godine očekuje nas polaganje za zvanja u karate sportu I svečana Skupština – Banket koja ce se odrzati 24.dec u holu Centra za kulturu.

U okviru programa svečane Skupštine biće uručene diplome položenih ispita, analiza i rezultati osvojenih medalja na svim takmičenjima u 2015 god, proglašenje najuspešnijih takmičara uz dodelu prikladnih poklona, kratki muzički šou I na kraju žurka za sve članove kluba.

Prvi covek Zvezde I glavni trener Duško Sopčić ističe da su na osnovu programske orijentacije i razvoja karate kluba Zvezda ostvareni ciljevi u učečću na svim planiranim takmičenjima od regionalnih do nacionalnih pa čak I svetskog prvenstva kao I napredovanju u obuci početnika.

"Na taj nacin klub je opravdao svoju odgovornost od interesa za republiku Srbiju I sam grad Valjevo kako u omasovljavanju, razvoju I popularizaciji karate sporta tako I u stvaranju uslova za takmicenje I sticanje vrhunskih sportskih rezultata. Naravno da je najveci teret odgovornosti I uspeha zasluzan i trenerski tim sa Marinom Andric I Marinom Goloskokovic I ono sto zelim da istaknem da su roditelji ti koji su podneli najveci teret u finansiranju svih takmicarskih aktivnosti u ovoj godini bez kojih ne bi mogli da ostvarimo postavljene ciljeve. Ovom prilikom zelim da im se iskreno zahvalim na velikom trudu I pomoci",kaže Sopčić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.