Doček Nove godine uz Vladu Georgijeva

imageDoček Nove godine u Valjevu biće održan uz koncert Vlade Georgijeva od 22.30 na platou ispred Centra za kulturu. Njegovom nastupu predhodiće koncert valjevskih didžejeva , a u ponoć biće priredjen veliki vatromet. Za decu programi na Badnje veče.

„ Na platou ispred Centra za kulturu u novogodišnjoj noći imaćemo koncert Vlade Georgijeva. Koncert počinje u 22.30 i trajaće do pola jedan u noć. Zagrevanje pred ovaj koncert prirediće valjevski didžejevi nastupom koji počinje u 21.30 sati.Pozivamo sv naše sugradjane da dodju te večeri i da zajedno dočekamo Novu godinu”, rekao je najavljujući novogodišnji doček načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić.
Po njegovim rečima cena nastupa uz kompletnu prateću opremu koja podrazumeva ,binu rasvetu ,ozvučenje uz kompletnu tehničku realizaciju je 1 950 000 dinara.
„ Na raspisani tender javio se Muzički studio” D” i to je bila jedina ponuda koja je pristigla u pomenutom iznosu. Program se realizuje preko Centra za kulturu , a od sredstava grada i to jedan milion koji je bio predvidjen na poziciji Dočeka Nove godine i doatnih 950 000 dinara obezbedjnih iz tekuće budžetske rezerve”, rekao je Vujić Subotić.
Direktor Centra za kulturu Miloš Smiljanić je rekao da neće izostati ni programi za decu. „ Mnogi su pomislili da smo odustali od programa za decu , ali evo da kažem , nismo samo smo ta dešavanja pomerili za Badnje veče. U planu je da na Badnji dan programi za decu počnu u 15 sati na platou ispred Centra za kulturu i biće tu i madjioničara i žonglera i klovnova zaista različitih sadržaja za decu. Ovi programi biće realizovani od donatorskih sredstava”, reko je Smiljanić.

image Zbog održavanja novogodišnjeg koncerta za saobraćaj će biti zatvorena ulica Vuka Karadžića na potezu od raskrsnice sa Karadjordjevom do poslastičarnice Rim.” Ulica će biti zatvorena od 22 h do 01 iza ponoći kako bismo stvorili još bolje uslove za one koji žele do dodju. U ponoć će biti organizovan jedan veliki i duži vatromet. Sa ekipama Hitne pomoći i Vatrogasne službe imamo dogovor da budu prisutni. To od nas zahtvaju standardi bezbednosti i ekipa Hitne pomoći će biti celu noć prisutna” , rekao je Veseljko Belušević u ime Organizacionog odbora .

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.