Šta se zaista desilo?

imagePoslanik Slobodan Gvozdenović zatražio da se ispita slučaj napada na odbornika DS-a Željka Djukića te i razjasni da li se radi o samoreklamerstvu ili istinitom napadu.

Nakon što je javnost obaveštena o napadu na odbornika DS-a Željka Djukića i sam Djukić rekao da ne zna ko stoji iza napada za koji veruje da je politički motivisan,Vamedia je zatražila mišljenje od poslanika i predsednika GO SNS-a u Valjevu Slobodana Gvozdenovića o sve uvreženijem mišljenju u javnosti da iza napada stoji njegova partija.
Gvozdenović najpre kaže da izjave pomenutog odbornika ne ostavljaju nikakav utisak.“ Možemo to podvesti i pod jedno samoreklamerstvo , a možemo isto tako zahtevati od pripadnika nadležnih državnih organa da što pre rasvetle taj dogadjaj i da gradjanima kažu šta se zaista desilo. A verujte ključna reč je zaista“, kaže Gvozdenović.
On na dalje objašnjava da u situaciji kada neko kaže da je motiv napada neka izjava na Skupštini onda moraju postojati debeli dokazi . „ Morate prepoznati te ljude i reči na koga sumnjate u stvari . Ko je to mogao iz SNS-a da se bavi nekim efimernim pojavama i ličnostima koje u političkom životu možemo da tražimo pod mikroskopom. Jednostavno na potezu su nadležni državni organi MUP i pravosudje da kažu konačno šta se desilo. Ne može grad da se bavi nagadjanjima i primitivnim misterijama već moramo tu stvar isterati do kraja . To je moj stav i stav SNS-a , šta se zaista desilo?“, rekao je Gvozdenović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.