Samo da vreme dozvoli radove

imageZavršena je izgradnja mosta u Boškovićima. U gradskoj Direkciji napominju da sve što zbog vremenskih prilika ne bude uradjeno u ovoj godini biće uradjeno naredne godine.Izvesno spajanje Sindjelićeve i Mirka Obradovića.

 

Završena je izgradnja mosta u Boškovićima tako da od svih planianih mostova za ovu godinu ostaje još most u naselju veselnovići čija je izgradnja takodje u toku. Izvodjač radova na upravo završenom mostu je bilo preduzeće Bauweisen.
Zbog rebalansa budžeta koji je kasnio više od mesec dana gradska Direkcija je kasnije nego što se očikivalo raspisala tendere za predidjene radove do kraja godine. Medju ovim radovima je i spajanje ulica Sindjelićeve sa ulicom Mirka Obradovića za šta je raspisani tender u toku. “ Tender će biti završen 13. novembra i radovi najranije mogu da počnu za tu ulicu 23 novembra.To je jasno već druga polovina novembra i pitanje je vremenskih prilika kakve će biti u tom trenutku, ali svi ugovori koji budu potpisani u ovoj godini, a čiju realizaciju vreme ne dozvoli biće realizovani u narednoj godini. Svi ti projekti biće u programu Direkcije za narednu godinu ponovo“, objašnjava Milan Trifunović pomoćnik direktora gradske Direkcije za tehnička pitanja.
S.V. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.