Gvozdenović: Grad je još ranije organizovano osiromašen

imageGrad nema dovoljno novca za grejanje jer gradonačelnik budžetom upravlja birokratski , tvrdi SNS. „Novca nema jer je grad od strane tajkuna i političkog podzemlja još ranije osiromašen“, tvrdi poslanik i predsednik GO SNS –a Slobodan Gvozdenović.

Objašnjavajući zašto je grad u situaciji u kakvoj jeste Slobodan Gvozdenović poslanik i predsednik GOSNS u Valjevu podsetio je još jednom na milionaske iznose koji se navode u krivičnoj prijavi protiv Teodosija Krstića vlasnika preduzeća Ingrap omni iz Beograda i bivšeg gradonačelnika Zorana Jakovljevića. „ ja ću vam čitati , avi sabirajte , ako ne sabraće neko drugi tamo gde treba. Cifra od 22 696894 dinara, pa sačinjavanje otpremnica cifra 6 205 000 gde je oštećeno JP Direkcija za urbanizam , pa fiktivni postupak za dodatne radove 9619494 dinara, pa opet 118 111 dinara pa opet 10 miliona pa opet devet miliona. E zbog toga nema para. Jer gle čuda valjevsko Tužilaštvo se izuzelo i sve prebacilo u BG. Odkud to, ako se ovde ne radi o organizovanom kriminalu? Zašto lica nisu saslušana ako su policijski navodi tačni? Jer zbog toga nema obdaništa, rekonstrukcije Doma zdravlja i novih ambulanti“, kaže Gvozdenović.
On je podsetio da su tako gradjeni most na Kolubari i fontana u Karadjordjevoj za koju kaže da su tone betona utrošene, ali i kako kaže dato je 50 miliona za čišćenje snega.
„Ako se oni izvuku , Srbija i Valjevo neće. Čak je jedan tajkun i svoju televiziju stavio u funkciju DS koja mu je omogućila da sve ovo radi od 2000 do 2012. godine. Ovaj grad je udavljen od tajkuna i političkog podzemlja , ami nemamo pravo da ćutimo i da se odnosimo prema gradu kao da smo i mi i Valjevo odavno mrtvi. Lično ću insistirati kod ministars pravde šta se sa ovim dešava? Jer ne sme biti zataškano“, kaže Gvozdenović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.