Upropašćena letnja pozornica

imageJoš se boja na nacrtanom grbu grada nije ni osušila, za sada nepoznato lice pored grba na Letnjoj pozornici ostavilo je potpis „D.T Valjevo“. Upućeni tvrde da je moguće da se radi o organizovanoj navijačkoj grupi Divlja telad.

Letnja pozornica koja je uništena prošlogodišnjom poplavom u potpunosti je spremna za početak Tešnjarskih večeri . Plato same pozornice je ofarban crvenom bojom kakop bi na njemu bio nacrtan grb Valjeva po ugledu na zastavu grada.
Pre ve noći crtanje grba je završeno oko 2 sata iza ponoći , a već narednog jutra pored sveže navrtanog grba osvanuo je potpis crnom farbom „D.T. Valjevo“.
Po svemu sudeći za sada nepoznato lice pronašlo je jednu od četki koja je korišćena za crtanje , a zaboravljena pored pozornice i na njoj ostavilo svoj ili potpis kako neki tvrde organizovane navijačke grupe Divlja telad .
Koliko juče valjevska policija je saopštila i zvanično ime ososbe koja je sprejem ispisala fasadu Centra za kulturu , a ovoga puta pitanje je da li će ovo lice biti tako brzo uhvaćeno s obzirom da sam prostor pozornice nije pokriven video nadzorom.

Pretpostavka je da ukoliko je potpis napisan upravo zaboravljenom četkom kojom je crtan grb grada na koji način će se ovaj potpis skinuti jer su korišćene specijalne boje koje samom grbu treba da daju na trajnosti.

U gradskoj Direkciji koja je zadužena za Letnju pozornicu juče su bili u neverici šta se dogodilo , a direktor Direkcije Dragan Jeremić kratko je za Vamediu rekao : „ Dosta je zaista , taj ko se potpisao moraće to da i ukloni. Ukoliko mladi smagtraju da treba da živimo u takvom gradu gde se sve upropašćuje i trg , pozornica , stabla , mobilijar onda tako neka i bude . Ogroman novac izdvajamo i mislim da je sada zaista dosta“, rekao je rezignirano Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.