SNS : Jedinstveni u kampanju

imageSNS se najoštrije protivi izboru bilo kog predloženog lica za javnog pravobranioca. Mihailo Milutinović sekretar GO SNS potvrdio izbor Janka Gagića za potpredsednika partije u Valjevu . SNS poručuje i da je za njih kampanja za izbore već počela.

Sekretar SNS-a u valjevu Mihailo Milutinović danas se na konferenciji za novinare najpre osvrnuo na poslednje dve sednice Skupštine rekavši da je bilo sasvim očito i jasno da se heterogena vladajuća većina prilično mučila ostavljajući gorak ukus u ustima onih koji su sednice pratili. " Vladajuća većina očito ima problem da skupi spornih 26 odbornika bez obzira na sve ustupke i zapošljavanja i ostale pogodnosti koje su uradili za te odbornike. Gospodin Terzić bilo je očito nema više ni snage ni volje da vodi ovaj brod jer on očito nema portencijala da njime kormilari. Spas je u izborima koji će biti održani vrlo brzo", rekoa je Milutinović.
On tvrdi da će SNS na izborima osvojiti veliki broj glasova koji će im omogućiti da i sami formiraju vlast bez velike potrebe za koalicionim podrškama." Videli smo da posle havarije koju su izazvale cevi u koritu Kolubare za vreme poplave , posle stipendija , u trenutku havarije sa vodom preduzeće "kolubara" tražilo je pare za pšlate jer to je njima jedina briga. Opet su nastradali oni koji su najmanje krivi. Ja ne kažem da "Vodovod" nije imao svoj stepen odgovornosti , ali nastradali su ljudi koji haosu nisu doprineli , a opet su se izvukli oni koji su havariju izazvali izbegavajući odgovornost. Tu moramo da se zapitamo kakav to aranžman ima ovo preduzeće sa Gradonačelnikom?", kaže Milutinović.
Sekretar SNS-a potvrdio je danas da je za potpredsednika partije izabran Janko Gagić. " Tu se jasno videla veličina dr Slobodana Gvozdenovića jer je podsećamo Gagić bio njegov protivkandidat na izborima .Ali ova partija počiva na jedinstvu i svako ko ima podršku članstva zaslužuje pravo da učestvuje u vodjenju partije u gradu. Mi zbijamo redove , jedinstveniji smo nego što smo ikad bili i za nas je kampanja već počela", rekao je Milutinović. Na pitanje Vamedie da li se već razmišlja o kandidatu za gradonačelnika , ako je kampanja za njih krenula Milutinović je odgovorio da je još rano govoriti o tome , ali i da će javnost i članstvo biti blagovremeno obavešteni o tome.
Na danas održanoj konferenciji za novinare Milutinović je izneo stav svoje partije po pitanju iozbora za prvog čoveka javnog pravobranilađtva rekavši da se SNS ne slaže ni sa jednim iznetim predlogom. " Mi smo za kvalitetne ljude koji znaju da rade svoj posao , a ovi to očito ne znaju. Setimo se nezakonite smene tri direktora preduzeća za šta će grad morati da plati milionske odštete smenjenima , a istovremeno plaća i izabrane nove direktore. Možemo da se podsetimo slučaja kada je isto to pravobranilaštvo savetovalo gradonačelnika da nastavi spor sa preduzećem Ingrap omni iako je predlog druge strane bio isplata glavnice duga bez kamata i pratećih troškova. Ne, pravobranilaštvo je reklo da trebna nastaviti spor pa je grad umesto 10 na kraju morao da plati 30 miliona . Da li smo zaista toliko bogati da možemo da se na taj način igramo novcem gradajana?", zaključio je Milutinović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.