Publika dva sata pevala sa Stankovićem

imageUglavnom mladja publika puna dva sata pevala je hitove narodne i zabavne muzike sa Milanom Stankovićem. Ni ove večeri obožavaoci nisu propustili ulazak u Kolubaru.

Mladi pevač Milan Stanković koji je svoju karijeru počeo kao Zvezda Granda 2007. godine i od tada do danas snimio 12 singlova sudeći po sinošnjem koncertu ima veliki broj obožavaoca u Valjevu. Mladi Valjevci tribine na Letnjoj pozornici počeli su da pune sat vremena pre početka koncerta strpljivo čekajući svog idola.
Pred prepunim kejom Kolubare ovaj takodje mladi pevač puna dva sata pevao je svoje , ali i poznate pesme izvodjača narodne i zabavne muzike dok su se valjevci pokazali kao vrsni poznavaoci svake otpevane numere.

image Na samom kraju koncerta dvadesetak gledalaca sišlo je u Kolbaru kako bi prišli Letnjoj pozornici i pozdravili se sa pevačem dok su fanovi na Trgu Živojina Mišića gotovo napravili zasedu kroz koju je Stankovića sprovelo obezbedjenje.
“ Vi znate svaku pesmu i zaista sam srećan i zadovoljan što smo imali ovako dobar koncert prepun pozitivne energije. Hvala Valjevo“, rekao je Stanković na kraju koncerta.
Pored prepoznatljivog stila pevanja utisak na Valjevce ostavio je i Matriks bend iz Bjeljine koji je na koncertu pratio ovog pevača.

Večeras na Letnjoj pozornici od 21 sat koncert će održati Saša Matić.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.