Malo više buke

      Нема коментара на Malo više buke

imagePrvo veče Tešnjarskih večeri proteklo je očekivano u znaku velike gužve na gradskim ulicama. kafedžije i prodavci hrane imali su razloga da zadovoljno trljaju ruke.

Tešnjar i Knez Miloševa ulica bile su prepune šetača prve večeri manifestacije Tešnjarske večeri. Podjednako ispunjene bile su bašte kafića i restorana u ovom delu grada, a gužva na ulicama počela je da jenjava tek u kasnim noćnim satima. Po rečima načelnika komunalne policije Siniše Djurića po prvim informacijama od njegovih komunalnih policajaca koji su dežurali u toku noći , nije bilo većih nepravilnosti niti kršenja komunalnog reda. “ Nekih velikih nepravilnosti nije bilo, bar po prvim informacijama , ništa više nego uobičajeno petkom uveče iako je mnogo veći broj ljudi bio na ulici. Kafedžije u Tešnjaru upozorene su na nivo buke sobzirom da neki nisu poštovali do kraja odluku o tome da zvučnici moraju biti okrenuti ka unutrašnjosti objekta, ali nadam se da će večeras i narednih večeri nakon ovih upozorenja biti drugačije“, kaže Djurić i dodaje da je kafedžijama i trgovcima omogućeno da se u prepodnevnim satima snabdeju potrebnom robom jer će Tešnjar za dostavna vozila tokom prepodneva biti ostvoren za dostavna vozila.

Velike gužve očekuju se i večeras , a komunalci i redovna policija ponovo će biti na ulicama. Iako su neki kritikovali postavljanje štandova sa roštiljem i drugom vrstom hrane i sinoć se moglo videti da Valjevci gotovo da imaju naviku da dok šetaju ili prate programe obavezno nešto i prezalogaje . JKP „Vidrak“ od ranih jutarnjih sati ovog jutra je na ulicama posebno u ovom delu grada kako bi sve ono što nije završilo u kantama bilo očišćeno i ukonjeno , a kako kažu uglavnom se radi o flašama od pića i papirima od hrane.

 

image

imageS.V. foto: D. Krunić

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.