Bliže se Tešnjarske večeri

imageZa Tešnjarske večeri ove godine grad pored programa koje pripremaju Centar za kulturu i druge ustanove kulture , najavljuje i niz koncerata po kojima je poslednjih godina ova manifestacija postala prepoznatljiva.

Kako se za sada najavljuje za vreme Tešnjarskih večeri koje će ove godine trajati od 14. do 23. avgusta Valjevci će imati priliku da posete i nekoliko koncertnih dešavanja. „ Stigla je ponuda u kojoj su Saša Matić, Milan Stanković, Tropico bend, i grupa Van Gog . Dobri koncerti su nešto po čemu smo postali prepoznatljivi poslednjih godina i zbog čega nam za Tešnjarske večeri dolaze i ljudi van Valjeva. Naše Tešnjarske sa tako dugom tradicijom postojanja zaslužuju da se o njima govori i van Valjeva. Do sada smo imali velike zvezde i vrlo uspešne i posećene koncerte i nema razloga da tako ne bude i ove godine jer gradjani Valjeva to itekako zaslužuju“, kaže Aleksandar Vujić Subotić načelnik Gradske uprave .
Vujić navodi da je grad već budžetom opredelio 2 miliona dinara za osmodnevnu manifestaciju i programe , a da je dodatno obezbedjeno 500 000 dinara za binu, rasvetu i ozvučenje.

image „ Ni ove godine neće izostati uobičajeni programi iz oblasti kulture , programi za decu , nastupi naših bendova i naših KUD-ova uostalom sve ono po čemu su naše Tešnjarske prepoznatljive“, kaže Vujić-Subotić.

Prošlogodišnje Tešnjarske večrri protekle su u znaku kiše kao i sama prošla godina pa je od deset dana koliko su trajale zabeleženo da je sedam večeri padala kiša. Meteorolozi za period održavanja ove manifestacije ove godine najavljuju toplo i sunčano vreme sa prolaznim naoblačenjima u tri navrata.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.