Koncert “Pevamo za Željku”

imageU ponedeljak 3. avgusta u 21.00 sat na košarkaškom igralištu „Student“ održaće se humanitarni koncert „Pevamo za Željku“. Na koncertu će nastupiti Bora Đorđević, Neverne bebe, Dejan Cukić, Yar kuintet, Branko Popović i gosti iznenađenja.

Humanitarni koncert biće održan kako bi se prikupila pomoć za našu sugrađanku Željku Popović Isaev koja već godinama vodi borbu sa teškom bolešću osteosarkomom. U ovu humanitarnu akciju uključili su se i brojne firme i pojedinci. Grad Valjevo je podržao akciju i organizovanje koncerta i na današljoj konferenciji za novinare pozvani su naši sugrađani da prisustvuju koncertu i pomognu shodno svojim mogućnostima.
„Grad će dati značaju podršku ovoj humanitarnoj akciji i daćemo značaju pomoć kroz animiranje javnih preduzeća, zaposlenih i privatnih kompanija da skupimo što više sredstava kako bi Željka uspela da se izbori sa ovom teškom bolešću.Želim da uputim ličnu podršku, a i u ime grada Valjeva i da izrazim nadu da će ova akcija biti uspešna. Veliku zahvalnost dugujemo muzičarima koji su se odazvali i uzeli učešće u ovom humanitarnom koncertu. Želim da pozovem sve naše građane na solidarnost i da prisustvuju koncertu i da pomognu koliko je ko u mogućnosti“, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Aleksandar Vujić Subotić, načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove.
Ulaz je slobodan, a u slučaju loših vremenskih uslova, koncert će biti održan u holu Centra za kulturu takođe u 21.00 sat. Broj žiro računa na koji se može uplatiti pomoć je Željka Popović Isaev 285-201560505-30 koji se vodi kod SBER banke.

Grad Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.