Asfaltirana i Čačanska

imageZavršeno je asfaltiranje Čačanske ulice u naselju Peti puk. Iz Direkcije najavljuju da će u ovoj godini biti uradjene i stepenice koje iz Sindjelićeve ulice vode ka ovom naselju.

Asfaltiranje Čačanske ulice koja se praktično prostire izmedju nekoliko zgrada u naselju Peti puk je završeno. „ Ova ulica duga je 750 metara i nju koristi oko 2000 stanara svih ovih zgrada. Poslednji put je ovde asfaltirano pre 40 godina i zaista je ulica bila u lošem stanju. Vrednost radova bila je 2,8 miliona dinara“, rekao je obilazeći tek završenu ulicu direktor gradske Direkcije Dragan Jeremić.

image

Po njegovim rečima sama ulica bila je predvidjena za asfaltiranje i pre više od sedam godina , ali su se kako kaže tek sada stekli uslovi za njeno asfaltiranje . Uz samo asfaltiranje ulice uradjeno je i nekoliko prostora ispred ulaza zgrada kako bi se omogućilo parkiranje tamošnjim stanarima . „ Ovde kako su nam rekli i nema mnogo automobila . ovo je radničko naselje , galerija je tu , ali uradili smo i taj deo . Nakon ove ulice kada je u pitanju investiciono održavanje radove nastavljamo u MZ Gradac i potom imamo još par ulica u Poparama“, kaže Jeremić i dodaje da će nakon ove ulice u MZ Peti puk biti uradjene i stepenice koje iz Sindjelićeve ulice vode u samo naselje.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.