Igralište Studenta se završava u ovoj godini

imageVrlo je moguće da će u ovoj godini biti završeni radovi na igralištu Student čime će Valjevo konačno dobiti pravi teren na otvorenom.

Košarkaško igralište na “Studentu” se uveliko radi I biće završeno u gabaritu i obimu u kom je predvidjeno, najavio je direktor gradske Direkcije za urbanizam Dragan Jeremić. “Ostaje da vidimo šta ćemo sa objektom pored samog igrališta. Mi smo predvideli jednu zgradu koja bi u suterenu imala sadržaje namenjene za taj sportski kompleks, a iznad tog prostora imamo dve varijante. Ili da ponudimo investitorima, po sistemu javnog-privatnog partnerstva, ili da mi kao Grad sami radimo zgradu. Bliži smo varijanti javnog-privatnog partnerstva“, rekao je Jeremić.
Radovi na ovom igralištu počeli su prošle godine kda je zapravo najveći deo radova i izveden. Najviše vremena ipak pred same radove oduzela je birokratija u smislu vraćanja Studenta ponovo u vlasništvo grada , a potom i projektna dokumentacija.

Igralište Studenta godinama je bilo prepušteno urušavanju i nemaru sada je uradjena nova podloga, ogradjen teren , uradjene nove tribine ,a trenutno je u toku projektom predvidjeno sredjivanje celog prostora.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.