Atina - jutro posle: Hoćemo Evropu, ne i glad

imageB92/Grčka je nakon slavlja zbog rezultata referenduma i velikog "ne" kreditorima osvanula uz velika očekivanja i nadanja. Posle celovečernjeg slavlja na trgu Sintagma, na kojem su mladi ostali do ranih jutarnjih sati, proslavljajući što su gradjani Grčke odbacili predlog poverilaca, svakodnevnica je nastavljena, a žitelji Atine, kako javlja izveštač Tanjuga, iščekuju kako će grčka vlada nastupati prema Briselu u narednim danima.

Register to read more...

Kameron: Ko može na referendum o EU

imageIzvor: Tanjug/Britanski pemijer Dejvid Kameron objavio je pravila koja određuju ko će moći da glasa na referendumu o članstvu te zemlje u EU.Prema tim pravilima, pravo glasa neće imati većina građana zemalja Unije koji žive u Britaniji.

Register to read more...

Zemljotres pogodio Tokio i okolinu

imageIzvor: Tanjug/Zemljotres jačine 5,3 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je Japan, saopšto je američki Geološki zavod.

Register to read more...

Gruevski i Zaev razgovarali 10 sati u Strazburu

imageSrna/Lideri vladajućeg VMRO-DPMNE Nikola Gruevski i opozicinog Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaev razgovarali su 10 sati u Strazburu o prevazilaženju političke krize, a rezultati tog sastanka koji je završen rano jutros nisu obelodanjeni.

Register to read more...

Nemački učitelji protiv inkluzivne nastave

imageTanjug /Nemačka je nedavno od nadležne komisije Ujedinjenih nacija (UN) dobila packe, zato što sprovodjenje UN-Konvencije o inkluzivnoj nastavi, koju je Berlin potpisao, sporo napreduje.

Register to read more...

Albanci polako postaju većina u mnogim makedonskim mestima

imageBLIC/Makedonija je prethodnih dana bila u centru pažnje zbog sukoba albanskih terorista i makedonske policije u Kumanovu. Demografski gledano, u Makedoniji su Albanci druga najbrojnija etnička grupa sa nešto više od 25 procenata ukupnog stanovništva.

Register to read more...

Ponos vojske SAD pretvara se u veliku sramotu

imageJutarnji.hr/Najsavremeniji "nevidljivi" borbeni lovac, avion toliko tehnološki napredan da bi američkoj vojsci trebalo da osigura vazdušnu nadmoć u bilo kom budućem sukobu, na putu je da postane jedan od najvećih promašaja u istoriji. Reč je o mlaznjaku F-35, koji nikako da uđe u upotrebu, iako ga već godinama pompezno najavljuju kao novi američki vojni ponos.

Register to read more...

Prevare sa PDV-om koštaju EU 50 milijardi evra godišnje

 

imageTanjug /Ministri finansija iz pet zemalja centralne i istočne Evrope zatražili su juče od Evropske unije dodatna ovlašćenja u borbi protiv prevara sa naplatom poreza na dodatu vrednost (PDV), koje države koštaju više milijardi evra.

Register to read more...

Ovako živi "crna Amerika" koju je izneverio sistem

imageBusiness Insider /Eskalacija nasilja na ulicama Baltimora koja je trajala tokom poslednjih nekoliko dana posledica je ubistva mladića Fredija Greja (25), ali i, užasnim uslovima u kojima živi deo crnačke populacije u ovom gradu, tvrdi Nik Mosbi, poslanik grada.

Register to read more...

Rusija gradi najveći meganosač aviona na svetu

imageBlic/Rusija želi da proširi svoju mornaricu, i suprotstavi je trenutnoj nadmoći SAD u tom polju. Zato Kremlj planira da izdvoji sredstva za izgradnju najvećeg nosača aviona na svetu.

Register to read more...

Page 1 of 7

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login